Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@16:34:03 GMT

آیا جان بولتون خطرناک‌ترین مرد جهان است؟

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۹۳۲۰

آیا جان بولتون خطرناک‌ترین مرد جهان است؟

ایالات متحده آمریکا بیش از هر زمان دیگری به خصوص بیش از دوره ریاست جمهوری "جورج دابلیو بوش" رییس جمهوری اسبق امریکا به سوی جنگ با ایران نزدیک می‌شود. بسیاری در این باره بولتون را سرزنش می‌کنند و او را عامل اصلی تحریک‌های اخیر ایجاد شده در روابط ایران و امریکا می دانند. آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین الملل- روزنامه بریتانیایی گاردین با اشاره به اینکه تاکنون هر آنچه در زمینه سیاستگذاری دولت ترامپ علیه ایران بود از زمان انتصاب بولتون به عنوان مشاور امنیت ملی کابینه او در آوریل 2018 میلادی روی داده‌اند، می‌نویسد: "از دو هفته پیش که نیروهای نظامی آمریکایی حضور بیشتری خاورمیانه داشته‌اند، وضعیت وخیمتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
به گزارش آفتاب‎نیوز؛ گاردین افزوده است: درست یک ماه پس از انتصاب در مقام مشاور امنیت ملی رییس جمهوری، بولتون ترامپ را متقاعد به خروج امریکا از برجام کرد. بولتون می دانست که توافق هسته ای با ایران بزرگترین مانع در مسیر اجرای سیاست تغییر رژیم است. او به دنبال کسب بهانه‌ای برای اقدام علیه ایران بود؛ همان‌گونه که در مورد عراق، 17 سال پیش برای جنگ امریکا علیه آن کشور بهانه‌تراشی کرد.

ترامپ مدعی است که با فشار حداکثری علیه ایران می‌تواند به توافق بهری با تهران دست یابد. او مدعی است که تحریم‌ها به گونه‌ای سحرآمیز ایران را به یک دموکراسی جفرسونی تبدیل می‌کنند که آرزوی هر امریکایی است! با این حال، این ایده نه تنها بد که رویایی و غیرعملی است.
هدف ترامپ مخفی نگهداشتن هدف اصلی دولت او یعنی تغییر رژیم در ایران است. این موضوع سبب شده تا امریکا به آستانه جنگ با ایران نزدیک شود؛ امری که از دوران ریاست جمهوری بوش به این سو بی‌سابقه بوده و امروز احتمال آن بیش از هر زمان دیگری است.
بولتون ابایی از نادیده گرفتن گزارش‌های امنیتی دستگاه‌های اطلاعاتی امریکا ندارد. او تخصص خاصی در دستکاری‌های اطلاعاتی برای رسیدن به اهداف خود دارد. این بولتون بود که ایران را مایه بی‌ثباتی در منطقه دانست و چند روز پیش از اعزام بمب‌افکن‌های امریکایی به منطقه خبر داد. 
موضوع نگران‌کننده آن است که بولتون دقیقا می‌داند در حال انجام چه کاری است. او بروکرات جنگجویی است که مهارت زیادی برای به کرسی نشاندن نظرات‌اش از طریق اعمال فشار دارد. او دارای سابقه طولانی در استفاده از این مهارت‌ها برای تضعیف دیپلماسی امریکایی بوده است. تلاش او کشتن کنوانسیون‌های کنترل تسلیحاتی است. به عنوان مقام ارشد در دولت بوش او نقش کلیدی در فروپاشی چارچوب توافق امریکا و کره شمالی درباره محدودیت‌های اعمال شده بر برنامه هسته‌ای کره شمالی داشت؛ توافقی که در دوران ریاست جمهوری کلینتون حاصل شده بود. کره شمالی چهار سال بعد نخستین بمب اتمی خود را آزمایش کرد. بولتون همچنین گفته بود که پس از طرح تصمیم امریکا برای خروج از دیوان کیفری بین المللی در سال 2002 میلادی احساس "یک بچه در روز کریسمس" را داشت. او اکنون به عنوان یک مقام ارشد در دولت ترامپ امریکا را به سوی خروج از پیمان مهم هسته‌ای با روسیه پیش می‌برد. مشخص نیست که او تا چه اندازه در شکست تلاش ترامپ برای مصالحه با "کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی نقش داشته است. او به طور علنی گفت که خواستار اجرای مدل لیبی در قبال کره شمالی است؛ مدل تغییر رژیم با استفاده از زور. 
"گاردین" نوشته است: "بولتون تاکنون در پیشبرد سیاست‌هایش علیه ایران موفق بوده است. اکنون پنتاگون برنامه‌ای برای اعزام 120 هزار نیروی نظامی امریکایی به منطقه برای مقابله با ایران را در دستور کار قرار داده است. البته این امیدواری وجود دارد که در روزهای آینده مقام‌های امریکایی بیشتری همچون اروپایی‌ها نسبت به زنگ خطر به صدا درآمده درباره سیاست ترامپ در قبال ایران آگاه شوند و در این‌باره که بولتون امریکا را در مسیر جنگ با ایران قرار می‌دهد. با این حال، بولتون به سرعت در حال پیگیری سیاست‌های خود است. ظاهرا او آگاه است که زمان در قدرت بودن ترامپ در کاخ سفید ممکن است محدود باشد".

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جان بولتون آمریکا تنش ایران و آمریکا خاورمیانه ترامپ برجام توافق هسته ای عراق تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۹۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفتی در اسنوکر قهرمانی جهان؛ حذف وفایی، سالیوان و ترامپ

مسابقات قهرمانی جهان، تور حرفه‌ای اسنوکر که مهم‌ترین تورنمنت این رشته است، از اول اردیبهشت آغاز شده و تا هفدهم همین ماه در شفیلد انگلیس ادامه دارد.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،رقابت‌های انتخابی این مسابقات از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۲۹ اردیبهشت ادامه دارد. حسین وفایی و امیر سرخوش ۲ نماینده ایران در رقابت‌های انتخابی قهرمانی جهان هستند. سرخوش اولین تجربه خود را پشت سرگذاشت و پس از شکست در رقابت اول از صعود به مرحله بعد باز ماند.

وفایی با رتبه جهانی ۱۹، اولین بازی خود را در جدول مقدماتی به پایان رساند. بخش اول این بازی برابر مارکوفو از هنگ‌کنگ با رنکینگ ۸۳ جهان با نتیجه ۶ بر ۳ به نفع وفایی به پایان رسید و رقابت در بخش دوم نیز باز هم با برتری وفایی با نتیجه ۱۰ بر ۴ به پایان رسید. او با این پیروزی در یک قدمی حضور در جدول اصلی و یک‌هشتم این مسابقات قرار گرفت.

وفایی توانست با پیروزی در مرحله مقدماتی به جمع ۳۲ نفر برتر مسابقات برسد و پس از صعود به جدول اصلی، با جاد ترامپ، نفر دوم اسنوکر جهان و برترین بازیکن این فصل تور اسنوکر حرفه‌ای‌ها روبه‌رو شد.

در بخش اول وفایی با نتیجه ۶-۳ از حریف انگلیسی عقب افتاد و در بخش دوم نیز نتوانست بر او غلبه کند. نهایتا این بازی با نتیجه ۱۰-۵ به سود ترامپ به پایان رسید و وفایی از یک هشتم رقابت‌های قهرمانی جهان حذف شد. ترامپ با عبور از وفایی، در مرحله یک چهارم نهایی با جک جونز، رتبه ۴۱ جهان رو به رو شد. ترامپ که خود را برای رویارویی با سالیوان، اسطوره جهان اسنوکر در نیمه‌نهایی آماده کرده بود، در عین ناباوری مقابل جونز با نتیجه ۱۳ بر ۹ شکست خورد و از رقابت‌ها حذف شد.

رونی اُسالیوان نیز در مرحله یک چهارم با استوارت بینگهام روبه‌رو شد ولی نتوانست پیروز میدان باشد. تقریبا تمام مخاطبان به این امید بودند که این اسطوره تاریخ اسنوکر، یک پای فینال باشد، اما حذف او و تمام بازیکنان برتر رنکینگ جهانی، مخاطبان این رشته را بسیار شگفت‌زده کرد.

نهایتا جک جونز که با رنکینگ ۴۴ وارد این رقابت‌ها شد، پس از صعود به رتبه ۱۶ جهان، به فینال مسابقات رسید و با کایرن ویلسون با رتبه ۱۲ جهانی روبه‌رو شد. جونز در مسیر صعود خود توانست جاد ترامپ را شکست دهد و ویلسون نیز سالیوان را پشت سر گذاشت. این ۲ بازیکن توانستند برترین اسنوکرباز‌های جهان را شکست دهند و رقابت فینال این ۲ می‌تواند حساسیت و جذابین خاص خودش را داشته باشد.

دیگر خبرها

  • حذف ترامپ و ستاره ایرانی از قهرمانی جهان
  • شگفتی در اسنوکر قهرمانی جهان؛ حذف وفایی، سالیوان و ترامپ
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • پیشنهاد جنجالی ایلان ماسک علیه دانشجویان معترض امریکا | نتایج نظرسنجی میلیونی‌اش را ببینید
  • اعتراض پوچ و خطرناک علیه ایران/ ژیمناستیک دستمایه تمامیت خواهی و منفعت طلبی سهم خواهان
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • غول خفته والیبال جهان علیه معجزه ایران!
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ